Am făcut ecleruri și praline de ciocolată. Am fost în laboratorul celor de la Saveurs, prima cofetărie artizanală din Suceava ce folosește doar ingrediente de calitate, naturale și proaspete.

Vezi în acest video experiența noastră în raiul prăjiturilor!

Sunt ecleruri cu vanilie, fistic, cu ciocolată, fructul pasiunii. A, și zmeură. Serviți-vă!, întinde Ana tava.

Adrian taie o pralină: E cu ciocolată belgiană și cremă de Ruby. Gustați!, și scoate un bol plin cu praline.

E ceva vreme de când am filmat acest material. Între timp am aflat (zău dacă știam) că pluralul cuvântului ecler = ecleruri, și nu eclere, așa cum am știam noi.

Na, am învățat-o și pe asta. Ce e important, însă, este că, fie ele eclere ori ecleruri, la Saveurs sunt delicioase.

Am petrecut câteva ore bune în laboratorul celor de la Saveurs, prima cofetarie artizanală din Suceava ce foloseste doar ingrediente de calitate, naturale și proaspete!

Am vrut să învățăm de la Ana și Adrian cum se fac e̶c̶l̶e̶r̶e̶l̶e̶ eclerurile, însă ademiniți de pofte am rămas și la făcutul pralinelor de ciocolată. Hmmmm…

Despre Saveurs:

Saveurs s-a nascut in mintile a doi oameni care lucreaza de peste 14 ani in industria HoReCa si care au sesizat absenta de pe piata suceveana a unei cofetarii care sa ofere produse rafinate si naturale.

Saveurs este asadar mai mult decat o afacere, este pasiune. Folosim ingrediente naturale, de calitate (piureuri de fructe si fructe proaspete, ciocolata belgiana, unt frantuzesc de calitate, oua, lapte, etc). Vindem produse manufacturate de la “0”, nu folsim premix-uri sau alti inlocuitori, ci obtinem ce e mai bun de la capsuna cumparata dimineata, de la branza proaspata si de la pastaia de vanilie cu care ne aromatizam cremele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *