La 9 ani s-a urcat prima oară la volan, iar astăzi, la 18 ani, încă nu are permis de conducere, dar e în topul clasamentului Campionatului Național de Drif, la SemiPro.

Noi am cunosut-o pe TransRarău, i-am aflat povestea și vrem să ți-o arătăm și ție în acest vlog.

Pasiunea tinerei pentru raliu și drift s-a luat chiar din familie, de la fratele și tatăl ei.

“Fratele meu a concurat și eu îl susțineam și mergeam cu el și tata la competiții. La un moment dat, i-am zis lui tati că vreau și eu să încerc. Eram mică, nici nu conștientizam foarte bine ce se întâmplă acolo. Și chiar de ziua mea, acolo pe pistă, tata mi-a făcut o supriză și m-a urcat în mașină”, își amintește Natalia.

Acolo a fost începutul unei cariere promițătoate, concretizată în mai puțin de 10 ani, în numeroase participări la competiții diverse și clasări pe podium. Natalia a fost campioană la junori, iar anul trecut a ieșit pe locul al 3-lea în Campionatul Național de Drift, la Semi-Pro.
De fapt, de drift s-a apucat de aproximativ doi ani, după ce o perioadă a participat la concursuri de rally.

Majoratul a prins-o tot pe pista de drift, pe Transalpina.

“M-am și răsturnat cu mașina, de două ori. O dată la 10 ani, apoi, mai grav, la 13 ani. Din fericire, au fost doar pagube materiale”, completează Natalia.

Deși e un sport costisitor, mezina familiei Iocsak e sprijinită în primul rând de familie, dar și de apropiați, la aproape fiecare concurs al ei având alături un staff numeros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *